Ragadd meg a szabadtér szépségét ötletesen a beltérben. Egyes lakástextíliák ideálisak arra, hogy növények nélkül vigyük be az otthonunkba a természet szépségét. Színek, minták, anyagok. Ezekkel mind segíthetünk azon, hogy a zöld környezet beköltözzön az enteriőrbe.

Hívjuk meg otthonunkba az évszak legszebb virágait és növényeit lakástextíliák segítségével, ötletes megoldásokkal. Hinnéd vagy sem, elkerülhető a dzsungelhatás.

A kulcs a zöld

A természet, a megújulás és a nyugalom színe. A kékhez hasonlóan az egészségre is utal, a tisztaságra és a frissességre. Ez az a szín, amely a leggyakrabban körülvesz minket, az otthonban pedig elengedhetetlen: ezzel tudjuk ugyanis bevinni a természetet az ember alkotta épületbe.

lakástextíliák természet4

Lakástextíliák nagy mintával

Ha tartasz attól, hogy az apró virágminták a nagymama otthonkájára hajaznak, dönts a nagy minták mellett. A szoba időtálló fókuszpontjaként szolgálhat egy nagymintás, növényes tapéta. Akár poszterként, akár bekeretezett, kiemelt képként, vagy egy falat beborítva. Ugyanígy a függöny esetében is: a nagy minták optikailag nyújtják a teret, a zölddel frissé, üdévé tehetjük azt.

Elengedhetetlenek a természetes anyagok

Folyami kövek, színes kristályok és himalájai sólámpák egyszerű tárgyi elemek, amelyek hozzájárulnak az eklektikus, természet ihlette beltérhez. Ezeken felül elengedhetetlen a faagyag használata, amellyel többek között meleggé és otthonossá tehetjük az enteriőrt. A rattan bútorok ó ismét divatban vannak és nemcsak a kertben. Üveggel párosítva még elegánsabb hatás érhető el.

lakástextíliák természet3

A provence-i stílus rajongóinak igazán ideális

Jellemzően pasztell színekkel, fehérrel kombináljuk a természet ihlette mintákat, hogy a zöldek igazán kitűnjenek. A természetes anyagok – különösen a fa – használata is jellemző a provence-re, így ha kedveled ezt az irányzatot, akkor könnyű dolgod van. Egy igazán otthonos, meleg, friss, fényes környezetet teremthetsz ezekkel az alapokkal.

Támogassuk meg a hatást növényekkel

A természet frissességét az otthonunkban igazi növényekkel is elősegíthetjük, például cserepes pozsgás növényekkel. Ne ragadjunk le csak a kaktusznál, válasszunk plafonra felfüggesztett, indásan lelógó cserepeseket, virágzó növényeket, akár egy keleties hangulatot idéző bonsait. A változatosság még izgalmasabbá teheti az enteriőrt.

lakástextíliák természet2

Segítünk bevinni otthonodba a természetet. Ingyenes konzultációnk során megoldást találunk egyedi igényeidre. Vedd fel velünk a kapcsolatot ide kattintva.

Facebookmail