Cilitex

Otthonodra szabottan

Cilitex üzletünkben a karnistól a díszpárna huzatokon át a különböző árnyékolási megoldásokig mindent megtalálsz. Előre egyeztetett ingyenes konzultációnk, felmérésünk során egyedileg, a te igényeidre szabott megoldást alkotunk.

Amennyiben nem vagy biztos a dolgodban, lakberendezőnk tanácsot ad. Nem kell mást tenned, csak küldened egy képet otthonodról, és egy levelet elképzelésedről.

Mi összegyúrjuk, és megvalósítjuk.

Kérésre felmérünk, szerelünk, megoldást találunk minden egyedi igényedre.

Figyelünk a részletekre, mert a harmónia ezzel költözik be a te otthonodba is.

A legapróbb kiegészítő is hozzájárul ahhoz, hogy minél hangulatosabb, barátságosabb legyen az otthonod. Segítünk ötleteket gyűjteni és kreatívan gondolkodni otthonodról, és addig alakítgatjuk a dolgokat, amíg teljesnek nem érzed az összhangot.

Kik vagyunk?

Szenvedélyünk a lakberendezés, már közel 20 éve. Kifejezetten jó a szépérzékünk, amit a sok magunk mögött tudott kreatív projekt és elégedett ügyfél is igazol.

Mosolygósok, életvidámak, bohókásak vagyunk, de a szakmai dolgokban nem ismerünk megalkuvást. Rengeteg kreatív ötletünk van, kifogyhatatlan ötlet- és anyagtárunk, hogy megvalósítsuk meg az általad megálmodott otthon, ahol valóban jól érzed magad.

Lakástextilekkel, tapétákkal, árnyékolással foglalkozunk. Az enteriőr megtervezésétől egészen a kész állapotig számíthatsz ránk! Legyen szó díszpárnákról, függönyzésről, redőnyözésről, vagy a hálód egyik falának tapétázásáról.

metykó kriszta cilitex rólunk
cilitex függöny

Együtt álmodunk Veled

Akár van konkrét elképzelésed, akár nem, segítünk megvalósítani az álmaidat, hiszen a hozzád passzoló stílusjegyeket használjuk.

Megtervezzük a részleteket

Minden apróságra kitérve átbeszéljük az elképzeléseket, hogy minden gördülékenyen folyjon a megvalósítás során.

Valósággá alakítjuk az álmaidat

Amiről eddig csak beszélgettünk, ötleteltünk, azt egy az egyben látni fogod készen az otthonodban.

Projektjeink voltak

 

  • Zimándi Ignác Általános Iskola, Törökbálint
  • Szérűskert Bölcsőde, Törökbálint
  • Katolikus Plébánia, Törökbálint
  • Művelődési Ház, Törökbálint
  • Osváth Kereskedőház
  • Korona Étterem, Érd,
  • Erzsike Cukrászda, Diósd

Gyönyörű otthon

Boldog család