Itt a tavasz. És ami a dekor világát illeti, otthonunk is érzi ezt. Van valami abban a frissességben, amely az ablakok kinyitásából és az egyre naposabb időjárásból fakad. A szoba felfrissítése az idei tavaszi szezonra legyen az öröm forrása, ne pedig a stresszé. Bár csábító lehet egy teljes átalakítás, már néhány apróbb változtatás is remek kiindulópont. És nincs is jobb módja annak, hogy ebbe teljesen belemerüljünk, mint egy szakértő segítsége.

Nézzük is azt a top 4 trendet, amit mi is szívesen választunk tavasszal!

2022 tavasz (4)

Fókuszban az előtér

Sok otthonban az előtér szinte semmi figyelmet nem kap, egy elfeledett tér, amely nem kapja meg a megérdemelt szeretetet. 2022-ben azonban változtatunk a dolgokon. Ez egy szoba, de ami még fontosabb, ez az első szoba, amellyel minden vendégünk elsőként találkozik, ha otthonunkba lép. Ne féljünk ezt is ugyanolyan otthonossá tenni. Már itt is megjelenhetnek otthonunk stílusának dekor tárgyai, személyes elemek, amelyek személyiséget adnak a terének.

2022 tavasz 1

Színek, anyagok, a tavasz melegsége

Leáldozóban a teljesen fehér otthon trendje. Míg az erről készült képek 2020 közepén és 2021-ben megnyugtatták a pandémia híreitől zsongó agyunkat, az idei év arról szól, hogy meleget hozzunk az enteriőrbe. Nem is akárhol, hanem a konyhában! Imádjuk a fa elemeket keverve a matt bronzzal, amely modern, ugyanakkor melegséget sugall és mélységet teremt.

2022 tavasz 2

A fenntarthatóság szexi!

Mivel a környezetünk problémái, a globális felmelegedés a legtöbb ember számára aggodalomra ad okot, az emberek a fenntartható életmódot és termékeket helyezik előtérbe. A tudatosan megtervezett és felelősségteljesen gyártott termékek minden otthonban helyet kapnak. Az építőanyagoktól a bútorokig a fogyasztók innovatívabb termékeket választanak, amelyeket a kezdetektől a fenntarthatóság szem előtt tartásával terveztek. Ráadásul ide tartozik az is, amikor DIY szellemben új köntösbe öltöztetve keltjük életre ismét régebbi bútordarabjainkat, vagy akár saját kezűleg állítunk össze valami igazán egyedit.

2022 tavasz 6

Tájképek, akár tapétaként is

Így van, ez már nem csak a múzeumokba való. A tájképek a természetet és az utazást is megadják egy művészeti alkotásban. Helyezzünk közepes méretű képet a könyvespolcunkra, a komódra, fúrjuk fel a falra. Azonnal más hangulatot ad a térnek. A következő lépcső pedig, ha ilyen jellegű poszter tapétával vonjuk be az egyik falat, vagy annak egy részét.

Otthonod lakástextiljeivel kapcsolatban kérd tanácsunkat és ingyenes konzultációnkat üzletünkben.

Facebookmail