A fém jelenleg rendkívül népszerű a lakberendezésben, mivel – hiszed vagy sem – képes bármilyen stílushoz illeszkedni, az art decotól a rusztikusig.

A faanyag az enteriőrben meleg, meghitt, családias légkört képes teremteni – ellenben a fém modern, letisztult, mondhatni luxus hatást. És persze ez a kettő is tökéletesen megfér egymással. Ha inkább az utóbbira szavazol, cikkünkben találsz néhány ötletet arra, hogyan építsd bele otthonod beltereibe úgy, hogy ne feltétlenül kelljen hozzá felforgatni az egész házat.

Modern él: fém asztallap

Nemcsak egy könnyedén takarítható, hőálló felületről van szó, hanem egy látványos, sőt, szép dizájnelemről. Praktikus és dizájnos egyben – illik a minimalista, modern, skandináv beltérbe, egyúttal csavart visz a provence-i, a retro, vagy az eklektikus enteriőrbe.

Fém anyag 2

Tányérok és tálak

Míg hazánk vidéki tájain továbbra is jellemző a falra díszítésként felszögelt kerámia tányér, ez modern köntösben a fém tál a falon. Az ezüst tányérok és tálak gyakran generációs örökségek, amiket nem fogunk be mindennapi étkezéshez. Ezek a patinás elemek a falon igazán nem mindennapiak – fogalmazzunk úgy, egy újhullámos, eklektikus parasztház belsőt teremtenek.

A merészebbeknek: kép a falon

A lézervágott fém a hűvösség és keménység megtestesítője. Annak, aki igazán egyedi, bátor megoldást szeretne, ajánljuk a fém képeket. Extraként pedig háttér világítást is, hogy hangsúlyosabbá váljon az anyag. Ez egy olyan fókuszpontja az enteriőrnek, amely mellett egyik vendég sem megy el szó nélkül.

Fém anyag 3

Legyen szó konyháról, teraszról, vagy a hálóról, a fém megállja a helyét a belterekben. Egy lágy esésű függöny, egy semleges, finom anyagú tapéta remekül ellensúlyozzák az anyag keménységét és hidegségét. Keress minket egyedi, ingyenes konzultációs lehetőségért függönyök, tapéta, és árnyékolás kérdésében.

Facebookmail