Hosszú tél és hűvös tavasz után a napsütéses napok kilátása sokakat melegséggel tölt el. Mit jelent mindez a lakásdekor szempontjából?

Az új évszak beköszönte szinte mindig magával hozza a friss lakásdekor trendek megjelenését is. Ezekkel szebbé, szervezettebbé és még funkcionálisabbá tehetjük otthonunkat. Az aktuális 2021 trendekről már írtunk, de most nézzük, mit hoz az idei nyár.

Van az aktuális lakber trendek között jól ismert visszatérő, de újonc is. Próbálj ki egyet; próbáld meg mindet.

Lakásdekor éke

Kopottas fa elemek

A jelenleg népszerű lakberendezési trendekben van egy közös vonás: mindegyiknek eleme a kopottas hatású fa. Illik a vintage-be, a skandináv beltérbe, a minimalizmus egyik eleme is lehet. A patinás, öreg faelemek minden eddiginél népszerűbbek.

A nyers vagy újrahasznosított fa elengedhetetlen lakásdekor, amely melegséget visz a beltérbe, természetközelibbé teszi az összképet. Árnyalatai és hiányosságai rájátszanak erre.

Tapéta, mint a lakásdekor éke

Tegyük le az ecsetet, vegyük fel a … tapétát? Mielőtt bárki megriadna, ezek nem feltétlenül a nagyszülői ház apróvirágos, aranyozott, retro tapétái A modern minták, a faux textúra és az egyszerű alkalmazás miatt a 2021-es trend összességében nagyon friss.

Lakásdekor éke 2

A tapéta jelenleg mindenhol jelen van. Függetlenül attól, hogy a mennyezeten, egy könyvespolc hátulján vagy gyönyörű poszterkén használjuk, abszolút teret enged a kreativitásnak.

Már nem először mondjuk: a rattan visszatért

Ha meg kell nevezni a jelenleg legnépszerűbb anyagot, akkor az valószínűleg a rattan. Köszönhetően a modern sziluetteknek és a sokféle tervezési alkalmazásnak, most már nem csak kültéri elemként gondolunk rá. Különösen jól mutat földszínek, további természetes anyagok mellett, egy alapvetően modern környezetben.

Nyugtató színek

Emlékszel a fent említett hosszú télre? Nos, ez egy sor új kedvenc árnyalatot eredményezett, amelyek a természet nyugalmat és könnyedséget idézik fel, még akkor is, ha otthon vagyunk. Idén nyáron olyan egyedi földszínek uralkodnak, mint a zsálya zöld és a poros kékek. Ha olyan színeket használunk lakásdekor elemeken, amelyek emlékeztetnek minket a természetre, az segíthet egy nyugtató légkör létrehozásában az enteriőrben.

Lakásdekor éke 3

Cseréljünk néhány elemet – díszpárnákat, függönyt, takarót – ezen árnyalatokra, hogy finom, mégis észrevehető változást okozzon a környezetünkben. Általában a hideg szobák, mint például a hálószobád vagy a fürdőszobád, általában tökéletes helyet biztosítanak az ilyen árnyalatok számára, de ki ne profitálhatna a nyugalomból egy otthoni irodai sarokban vagy konyhában?

Segítünk a váltásban. Keress minket bizalommal, ingyenes konzultációnk során együtt alkotjuk meg otthonod igazán egyedi beltereit.

Facebookmail