Nemcsak a tavasz, de az utóbbi évek egyik meghatározó színtrendje a pasztell. A matt kékektől az alkony rózsaszínig pasztellek vannak, és minden helyiségben nyugalmat és egyszerűséget kölcsönözhetnek.

A pasztell segíthet a szobában megteremteni a tavasz lágyságát és frissességét – pusztán a színekkel. Egy egységes, megnyugtató belső teret teremthetnek. De hogyan integrálhatjuk ezt a színvilágot az otthonunkba? Szakértői tanácsainkkal egész könnyedén!

1. Társítsuk geometriai mintákkal

A pasztellek kiválóan működnek a geometriai nyomatokkal. A grafikus vonalak és a lágy és finom színek közötti ellentét zseniális kombináció, friss és modern hangulatot kölcsönöz az enteriőrnek.

pasztell enteriőr 4

2. Központi elem

Már egy központi pasztell elem – kanapé, szőnyeg, függöny, vagy tapéta – meghatározza a belteret és megteremti a kívánt hangulatot. A halvány rózsaszín bársony jelenleg nagyon divatos, de nálunk lehetőséged van egyedi színezésű függönyök, textilek, igazán különleges tapéták beszerzésére, amelyek illenek otthonod valóban sajátos megjelenéséhez.

pasztell enteriőr

3. Pasztell a falon

Egy pasztell tapétával dolgozva egy semleges, mégsem unalmas alapot adunk az enteriőrnek – hátteret, hogy a többi dizájn elem ragyogni tudjon. A fagylalt színek, a rózsa árnyalatai, sőt, még a szürkék is szóba jöhetnek. Némi mintával, vagy anélkül.

pasztell enteriőr 2

4. Puhaság mindenhol

A pasztell lágyságára ráerősíthetünk azzal, ha a dizájnelemeink lekerekítettek, puhák és bájosak. Mit értünk ez alatt? Párnákat, puffokat, subaszőnyeget. Ezek remek kontrasztot tudnak alkotni a fent említett geometrikus minták mellett a faanyagokkal is.

Elvesztél a sok trend és javaslat között? Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha szeretnéd, hogy otthonod valóban tükrözze a személyiségedet. Mi igazán egyedit alkotunk számodra.

Facebookmail