Az ősz hivatalosan is itt van, csakúgy, mint a 2020 őszének legnagyobb lakberendezés-trendjei. Természetesen léteznek szokásos elemek, ha az őszi dekorálásról van szó: a meleg földszínek, a gazdagabb textúrák és a tipikus illatok mind kellemes hangulatot idéznek elő bent, miközben kint hullanak a levelek. A szakértők szerint ebben az évben is van néhány váratlan trend, amelyek újdonságot jelentenek a szezonban. Mi most ezekből szemezgettünk hármat.

1. Ismét előretör a monokróm

Az új dizájn trend szerint egy szín árnyalataival kell dolgozni. Például, ha kék kanapénk van, szintúgy kék díszpárnákkal dobjuk fel. A lágy, kémes árnyalatú fehérek, a szürkék keverése is trendnek számít 2020 őszén. Ha kedveljük a meleg földszíneket, bátran halmozzuk azokat is otthonunkban.

Őszi lakberendezés 4.

Az idei őszi színtartományt csak rozsdás-rózsás-karamell-datolyaszilvaként jellemeznek a legtöbben. Amikor megpróbáltuk közölni a tökéletes szín leírását, örömmel fedeztük fel, hogy a Sherwin Williams 2019-es év színe, a Cavern Clay pontosan ez az árnyalat.

2. A természet mint lakberendezés eleme

Különösen ezekben a stresszes időkben annyira fontos a megnyugtató enteriőr megteremtése. A zöld szín, a növényminták és maguk az élő növények hozzáadása az otthonhoz azonnal képes nyugtató hatást teremteni. Sőt, akár a megfelelő illatú illatgyertya meggyújtásával is sokat segíthetünk az atmoszférán. A természet ihlette lakberendezésről mi is írtunk nemrég, ha érdekel bővebben a téma, ide kattintva olvashatsz róla többet.

3. A rattan továbbra is jó döntés

Már nem csak a teraszokra való, a rattan tavaly óta reneszánszát éli – már a beltérben is. Nem kell feltétlenül rattan ülőgarnitúrát venni, kísérletezzünk előbb a kiegészítőkkel. A vintage rattan tükrök például ideálisak a nappaliba, a hálóba, de akár a fürdőbe is.

Őszi lakberendezés 2.

Segítünk neked, hogy beépítsd ezeket az elemeket otthonodba. Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérd ingyenes konzultációnkat.

Facebookmail