Szeretnéd minél különlegesebbé tenni az otthonod? Azt akarod, hogy aki belép, azonnal érezze a sajátos stílusodat? Ezt apró lakberendezési trükkökkel tudod megoldani – például egyedi tervezésű lakástextilekkel.

Mi ez utóbbiban tudunk a leginkább segíteni. Térj be hozzánk a gazdagréti üzletünkbe és válogass a készletünkből, vagy lapozd végig a katalógusunkat. Eddig teljesen olyan, mint egy átlagos lakástextil kereskedés. Viszont ez után jön az, amivel segítünk valóban egyedivé tenni az otthonodat.

Vagy fotót kérünk a felújítandó lakásrészről, vagy személyesen látogatunk meg. Alaposan felmérjük és megnézzük a helyiségeket és javaslatot teszünk arra, hogy mi mutatna igazán jól, illetve mi hangsúlyozná leginkább az egyedi hangulatot. Szakembereink segítségével elkészítjük a személyre szabott ajánlatunkat.

Ebben figyelembe vesszük:

  • a szoba funkcióját,
  • az uralkodó színeket, anyagokat és mintákat,
  • a te elképzelésedet,
  • az aktuális trendeket,
  • a személyes ízlésedet.

Ezek alapján állítjuk neked össze a személyre szabott dizájntervet. A végső döntés pedig a tiéd, hiszen az a fontos, hogy te otthon érezd magad és valóban magadénak érezd az otthonod. Felkeltettük az érdeklődésedet? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Facebookmail